Yurt dışındaki taraftarlara daha yakın olabilmek amacıyla alınan karar, Trabzonspor camiasında ve taraftarlar arasında büyük bir heyecan yarattı.

Trabzonspor Kulübü, yurt dışında temsilcilikler açmaya karar verdi. Marka değerini tüm dünyada artırmak, yeni projeler üretip hayata geçirmek ve kulübün başarısını kanıtlamak amacıyla daha fazla ülkede temsilcilikler açılacak. Yeni temsilci adayları başvuruda bulunabilir.

Karadeniz temsilcisi, bordo mavi renklerini yurt dışındaki Trabzonspor taraftarlarıyla daha yakından buluşturmayı hedefliyor. Yurt dışı maçlarında kamplarda, idmanlarda, müsabakalarda takımlarını asla yalnız bırakmayan, yurt dışında yaşayan ancak her fırsatta Trabzonspor'un yanında olan taraftarlar için bu harika bir haber oldu.

Trabzonspor Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Hedefimiz dünyanın daha fazla ülkesinde Trabzonspor Kulübü’nü temsil etmek ve bu bayrak altında yeni projeler üretmek. Kulübümüzün markasını ve marka değerini tüm dünyaya kanıtlamak ve bunu taraftarımızla beraber yapabilmektir. Dünyanın daha fazla ülkesinde kulübümüzü tanıtacak, bordo-mavili armayı gururla taşıyacak ve Trabzonspor'un adına değer katacak projeler üretebilecek temsilci adaylarının portföylerini, bilgilerini ve proje dosyalarını '[email protected]' adresine göndermelerini bekliyoruz."