Süper Lig’de yarın Ankaragücü ile karşılaşacak olan Trabzonspor, maçın ardından kulüple Lamine Diack transferi için görüşecek.

Son dakika transfer haberi… Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Pazartesi günü MKE Ankaragücü'nü evinde konuk ediyor. Trabzonspor transfer çalışmalarını diğer kulüpler gibi titizlikle yürütürken, yeni bir gelişme daha yaşanıyor. Ankaragücü ile karşılaşacak olan Karadeniz ekibi, maçın ardından takımın 22 yaşındaki Senegalli orta saha oyuncusu Lamine Diack için masaya oturacak.

Sezon başında Ankaragücü genç oyuncuyu 500 bin euro bonservis bedeliyle Fenerbahçe'den transfer etmişti. Senegalli orta saha oyuncusunun Ankaragücü'nde gösterdiği performans hayran bırakıyor. Dripling, güçlü fizik ve dinamizmi ile öne çıkan Lamine Diack için bordo mavililer yarın Ankaragücü ile görüşme yapacak.

Akyazı'da oynanacak Trabzonspor-Ankaragücü maçından sonra genç oyuncu için kartlar açılacak. Bu sezon çıktığı 22 maçta 2 gol kaydeden Lamine Diack, Türkiye Kupası'nda 5 maçta yer aldı.

Editör: Didem Bektaş