Fenerbahçeli 40 Kişi Baba ve Kızına Saldırdı! Fenerbahçeli 40 Kişi Baba ve Kızına Saldırdı!

Trabzonspor'a  1–0 kaybettikleri karşılaşmanın ardından sürpriz bir kararla istifa ettiğini açıklayan ve Başkanlık görevini Metin Korkmaz’a devreden Sancak, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
Sancak,  “Bazı sosyal medya hesaplarında, başkanlığı devretmemin sebebini anlamayanlar olmuş” ifadeleriyle başladığı paylaşımında, “Söyleyelim. Anlayacakları dilden.. Hak arandığında, terbiye etme aracı olarak cezalar kullanıldığı ve bu cezalar tek seferde 364 gün, toplamda da 5 yılda 730 günü bulduğunda hak mahrumiyetine maruz kalınıyor. 2 yılda yasa çıktığı günden itibaren 372 gün oldu. Kalan 3 yılda hayde hayde alırdım 358 gün daha…
Bu yüzden başkanlık ve görevlerimden ayrıldım.
Bu çetelerle, şebekelerle mücadele etmek en büyük hedefim olacak. İnsan hayatta bir kez ölür, her gün ölünmez. Bunlar her hafta komaya sokuyorlar herkesi. Bu nedenle hodri meydan dedim. Önümüzdeki haftaya resmi süreçler bitinci, görüşeceğiz. Ya bu sistemi yıkıp, yenisini inşa çeteye yardımcı olacağım, ya da en azından bu çeteleri kendilerin getirip ayıklanması gerekenleri, ayıklamalarına yardımcı olmuş olacağım inşallah” dedi.

Editör: Haber TS