TRABZONSPOR

Trabzonspor Mbaye Diagne Transferi için İlk Görüşmeyi Yaptı

Abone Ol

Son dakika Trabzonspor transfer haberi… Mbaye Diagne bordo-mavililere mi geçiyor? İlk görüşmede netice ne oldu? İşte detaylar…

Süper Lig takımları yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Trabzonspor'un radarına takılan isimlerden biri de Diagne oldu. Fatih Karagümrük'te forma giyen Senegalli forvet, Trabzonspor'dan teklif aldı.

32 yaşındaki golcü futbolcu bu sezon Süper Lig'de Karagümrük forması ile 20 gole imza attı. İtalyanların da radarındaki Mbaye Diagne Trabzonspor ile ilk görüşmesini gerçekleştirdi. Kararını kısa süre sonra bildirecek.

Myabe Diagne, sezon başında Galatasaray'dan ayrılıp Fatih Karagümrük'e geçmişti. 33 maçta 22 gol, 6 asistlik performans kaydeden oyuncunun kararı Trabzonspor taraftarı tarafından heyecanla bekleniyor.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }