Trabzonspor Onu İzletti

Abone Ol
Trabzonspor'da başkan Muharrem Usta göreve geldikten sonra göreve başlayan scout ekibinin yönetime sunduğu listede Adam Ounas'ın olduğu ortaya çıktı. Marko Marin ile yollarını ayıran Trabzonspor, gelecek sene için takıma bir 10 numara transferi yapmak istiyor. Scout ekibinin verdiği listeye göre oyuncular canlı olarakta izlenirken, son gözde Adam Ounas için de Fransa'ya çıkarma yapıldı. Trabzonspor scout ekibinden görevli bir ismin Bordeaux'un PSG ile oynadığı ve 1-1 biten maçı tribünden takip ettiği ortaya çıktı.

Adam Ounas için olumlu rapor gelmesi durumunda başkanın da bu oyuncuyu izlemek için Fransa'ya gidebileceği belirtildi.

Trabzonspor elini çabuk tutmalı!

Ancak bu oyuncu için Trabzonspor'u dev rakipler bekliyor. Henüz 19 yaşında olması ve yetenekleriyle nedeniyle devlerin listesine giren Adam Ounas'ı Beşiktaş'ta takip ediyor. Trabzonspor ve Beşiktaş dışında Borussia Dortmund, Real Sociedad, Sunderland, Southampton ve Manchester United'ın da oyuncuyla ilgilendiği bildirildi.

Sol ayaklı sihirbaz

19 yaşındaki oyuncu Zidane gibi Cezayir kökenli Fransalı. Sol ayağını çok iyi kullanan Adam Ounas bu sezon Bordeaux formasıyla 30 maça çıkıp 6 gol attı, 3 asist gerçekleştirdi. Kulübüyle 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

FUTBOLCUNUN VİDEOSU;

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }