Süper Lig'de şampiyonluk yaşayan kulüplerin divan başkanları, Trabzon'da ağırlandı. Trabzonspor Divan toplantısında neler yaşandı?

Futbol severler ve Trabzonsporlular bu haber karşısında heyecan duyacak… Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen'in ev sahipliğinde Trabzon Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bir toplantı gerçekleşti. Toplantıya; Süper Lig'in şampiyonluk yaşayan kulüplerinin divan başkanları katıldı.

Trabzonspor Divan Kurulu'nda yapılan Süper Lig şampiyonları özel toplantısına şu isimler katıldı:
Galatasaray Divan Kurulu Başkanı Abdi Aykutalp Derkan, Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübünü temsilen yönetim kurulu üyesi Kağan Şahin ve Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Galip Sakder.

Futbol kulüpleri yöneticiliğindeki en önemli konunun bilgi ve hafıza olduğunu, bunların da divanda mevcut olduğunu dile getiren Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Zeyyat Kafkas, Trabzonspor için divan kurulunun öneminin altını çizdi.

Divan kurullarının Türk futbolunun gelişmesine katkı sağladığını belirten Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Sürmen, kulüplerin sadece şampiyonluğa odaklanmadan iyi futbolcular yetiştirmesi ve camiaya örnek çalışmalar yapması gerektiğini vurguladı.

Editör: Didem Bektaş