Trabzonspor, Süper Lig'in 31. haftasında Konyaspor ile deplasmanda karşılaşacak. Bordo-mavili takım, dış sahada gösterdiği performansı düzeltmeyi amaçlıyor.

Bu sezon inişli-çıkışlı bir grafik sergileyen Trabzonspor, hem iç sahada hem dış sahada istikrar arıyor. Deplasmanda oynadığı son 5 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde eden bordo-mavililer, Konyaspor karşısında 3 puanı hedefliyor.

Son 8 sezonun en fazla mağlubiyetini aldı

Karadeniz ekibi bu sezon, toplamda 30 müsabakada 15 galibiyet, 4 beraberlik ve 11 mağlubiyet elde ederek, son 8 sezonun en çok mağlubiyetini aldı.

Murat Türker Geri Döndü Murat Türker Geri Döndü

Trabzonspor Teknik Direktör Abdullah Avcı döneminde bu sezon 22 maç oynadı. Söz konusu maçlarda 11 galibiyet, 4 berberlik ve 7 mağlubiyet aldı. İç sahada oynanan 11 maçta 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 19 puan kazanan Avcı, deplasmanda ise 5 galibiyet, 3'er beraberlik ve mağlubiyetle 18 puanı hanesine yazdırdı.

Milli ara sonrası Konyaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor, Abdullah Avcı ile dış saha performansını toparlamayı hedefliyor.