Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi'nde ya tamam ya devam maçına çıkıyor. Zorlu mücadeleye dair futbolseverlerin merak ettiği tüm soruların cevabı haberimizde. 

Bordo Mavililer zorlu mücadele öncesinde H grubunda 6 puanla averajla 3.sırada bulunuyor. Trabzonspor daha önce grupta oynadığı 5 maçta 2 galibiyet ve 3 mağlubiyet alarak 6 puanda kaldı. Trabzonspor son olarak deplasmanda Kızılyıldız ile karşı karşıya gelmiş ve 2-1 mağlup olarak önemli bir avantaj kaybetmişti.

Trabzonspor Macar ekibini mağlup ederse Monaco Kızılyıldız maçının sonucuna göre gruptan ya ikinci sırada Play-off'a kalacak ya da gruptan 3.çıkarak yoluna UEFA Konferans Ligi'nde devam edecek. Trabzonspor'un averaj durumuna göre grupta sonuncu olma ihtimali de var.

Trabzonspor eğer sahadan beraberlikle ayrılırsa, Monaco'nun Kızılyıldız'ı mağlup etmesini bekleyecek aksi taktirde Avrupa defterini kapatmış olacak. 

Zorlu mücadele öncesinde Trabzonspor'da uzun süredir sakatlıkları devam eden  oyuncular haricinde önemli eksik bulunmuyor. 

UEFA 3 MAÇ CEZA VERDİ

Trabzonspor'un deplasmanda Monaco'ya 3-1 mağlup mücadelenin 10.dakikasında kırmızı kart yiyen Maxi Gomez'in cezası belli oldu.

UEFA Disiplin Kurulu, Arjantinli yıldıza 3 maç ceza verdi. Gomez bu cezayla beraber Trabzonspor'un sahasında oynayacağı Ferençvaroş maçında forma giyemeyecek. 

TRABZONSPOR FERENÇVAROŞ MAÇI HANGİ GÜN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Trabzonspor'un sahasında oynayacağı Ferenvaroş maçı 3 Kasım Perşembe günü oynanacak. Saat 20:45'de başlayacak olan mücadelenin hakemi henüz belli olmadı.

Zorlu mücadele yayıncı kuruluş Exxen ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

HaberTS - Mahmut Bulut