Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'a ziyaret gerçekleştirdi.

Trabzonspor'un Parlayan Yıldızı Trabzonspor'un Parlayan Yıldızı

İkili arasındaki görüşmede 2011 yılı Süper Kupa finali gündeme gelirken, yapılan açıklamalar Trabzonspor taraftarı tarafından tepki topladı.

Görüşme sonrası açıklamalarda bulunan Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, "Bugün çıkan en önemli sonuçlardan birisi de, 2011 yılı Süper Kupa finalini oynamak için müracaat edilecek olması oldu" dedi.

Ali Koç ise konuyla ilgili olarak, "2011 yılından kalan bir Süper Kupa maçımız var. Bizim müracaat etmeden TFF'nin bizi çağırması gerekirdi. Ortak bir başvuru yapacağız. En yakın zaman, bir sonraki sezon başlamadan gibi gözüküyor. Finalin organize edilip en kısa zamanda oynatılması gerek" ifadelerini kullandı.

"ŞAMPİYONLAR, ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE GİDER"
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın, Süper Kupa açıklamaları Trabzonsporlu taraftarların tepkisini çekti.

Sosyal medya üzerinden tepki gösteren bazı taraftarlar, "Şampiyonlar, Şampiyonlar Ligi'ne gider" ve "Süper Kupa finali oynanacaksa Trabzonspor oynamalı" şeklinde yorumlarda bulundular.

Öte yandan Trabzonspor cephesinden de Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın açıklamalarına yanıt gelmesi bekleniyor.

Editör: Haber TS