Trabzonspor Uçağında Korku Dolu Anlar

Abone Ol
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştirdiği antrenman sonrası Türk Hava Yollarına (THY) ait özel bir uçak ile saat 14.30’da Bursa’ya hareket eden Trabzonspor kafilesinde 19 futbolcu yer aldı. Kadro dışı bırakılan Emerson, Janko ve Yasin dışında sarı kart cezalısı olan Zokora Bursa’ya getirilmezken genç oyuncular Emre, Alim ve Uğur kafilede yer almadı.

Teknik Direktör Tolunay Kafkas Bursa deplasmanına şu isimleri götürdü:

“Onur, Tolga, Zeki Ayvaz, Zeki Yavru, Serkan Balcı, Mustafa Yumlu, Sol Bamba, Giray, Celustka, Cech, Colman, Sapara, Adrian, Soner, Olcan, Volkan, Alanzinho, Henrique ve Halil Altıntop.”

Trabzonspor ile Bursaspor, yarın yapacakları maç ile birlikte ligde 74. kez karşı karşıya gelecekler. Bugüne dek iki takım arasında yapılan 73 lig maçında, Bordo-Mavili takımın galibiyetlerde 38-9 üstünlüğü bulunuyor. 26 maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor, söz konusu karşılaşmalarda 107 gol atarken kalesinde 49 gol gördü.

FUTBOLCULAR PANİKLEDİ

Trabzonspor'u Bursa'ya götüren özel uçak Samsun-Bursa arasında türbülansa yakalandı. Kopuk kopuk 15 dakika aşırı derece sarsılan uçakta futbolcuları ve kabin ekibi panikledi. 160 kişilik uçakta toplam 30 dakika süren türbülans sonrası Trabzonspor ekibi Bursa'ya iniş yaptı.

TARAFTAR DESTEK VERDİ

Öte yandan kafilenin konaklayacağı otelin önüne gelen az sayıdaki bordo-mavili taraftar da takımlarına destek verdi. Trabzonspor Kulübü’nün isteği doğrultusunda otel önüne yaklaştırılmayan taraftarlar, otel dışından ‘Bize her yer Trabzon’ tezahüratları yaptı.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }