Trabzonspor, milli araya Gaziantep FK galibiyetiyle moralli girmişti. Milli araya kadar 4 galibiyet 1 bereberlik 2 mağlubiyetle giren son şampiyon milli araya 13 puanla 7.sırada girdi. 

Gaziantep maçından sonra verilen 4 günlük izin bu akşam sona eriyor. Karadeniz temsilcisi Abdullah Avcı önderliğinde yarın sabah top başı yapması bekleniyor.

SAVUNMA ALARM VERİYOR!

Trabzonspor'da savunma krizi yaşanıyor. 7 haftalık periyotta çoğunluğu hatalar olmak üzere 10 gol yiyen Trabzonspor, savunmada ve orta alanda ciddi sıkıntılar yaşıyor. Özellikle kaybettiği maçlarda birden fazla gol yiyen Bordo mavililer yediği gollerin coğunu hatalı gollerden yedi. 

ABDULLAH AVCI'DAN ÖZEL UYARI

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, savunma kaynaklı hatalardan dolayı Kayseri maçına kadar çalışmalarına savunma ağırlığı vereceği öğrenildi. Öte yandan savunma ve orta saha oyuncularıyla da özel görüşme gerçekleştirmesi beklenen Avcı, oyuncularına özel uyarılarda bulunarak kendilerine biraz daha çeki düzen vermelerini isteyecek.

Trabzonspor teknik direktötü Abdullah Avcı, yeni transferlerin takıma adaptasyonu ve oyun sisteminin yerleşmesi için milli arayı büyük bir fırsat olarak gördüğü öğrenildi. Milli arada yapılacak çalışmalarla beraber özellikle geçiş oyununda yaşanan sıkıntıların ciddi oranda azalacağı düşünülüyor.

Trabzonspor'un  gerçekleştirilecek bir haftalık antrenmanların ardından 30 Eylül Cuma günü deplasmanda oynayacağı Kayserispor maçı için Kayseri'ye hareket etmesi bekleniyor.