Trabzonspor Kulübü, medya biriminde yeni yapılanmaya giderken yeni kurulacak ekibin vereceği meyveler merakla beklenirken, değişim sürecinde yaşanan eksiklikleri koz kullanarak Trabzonspor'a karşı başlatılan karalama kampanyaları tepki çekti.

Trabzonspor’da yeni medya biriminin oluşturulması aşamasında başlatılan algı kampanyası dikkat çekerken, kulüp içerisinde kendilerine yakın isimleri görmek isteyenler gösterdiği tepkileri ile Trabzonspor’a zarar veriyor.

TRABZONSPOR'U TAKİPTEN ÇIKAN TRABZONSPORLULARU DA GÖRDÜK!

Trabzonspor’da yeniden oluşturulma aşamasında olan sosyal medya biriminin görev dağılımı henüz gerçekleşmeden başlatılan karalama kampanyaları ile bordo mavili kulübün resmi hesaplarına karşı başlatılan algı Trabzonsporlu çok sayıda taraftarın da tepkisini çekti.

Trabzonspor’un sosyal medya hesapları üzerinden yayınlanmak üzere hazırlanan projelerin olduğu bilgisine ulaşılırken, yeni gelecek ekibin projeleri hayata geçirmesi planlanıyor.

BÜYÜK SÜRPRİZLERE HAZIR OLUN!

Trabzonspor’da yeni yapılanma sürecinde resmi hesaplara karşı başlatılan karalama kampanyası ile alakalı olarak bordo mavili takımın taraftarlarına büyük sürprizler hazırlandığı bilgisine ulaşıldı.

Trabzonspor'un sosyal medya hesaplarına karşı oluşturulan algının perde arkası da yakında HaberTS.com'da olacak.

HaberTS.com - Yasir Güney

Editör: Haber TS