Trabzonspor , Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu'nda oynayacağı Samsunspor maçını hazırlıklarına devam ediyor. Bordo-Mavililer'de yıldız oyuncuların geri dönüşü mutluluk yaratmış durumda. Trabzonspor, artık tam kadroya yakın şekilde çalışmalarını sürdürüyor. 

Antrenmanda Visca şov...

Bordo-Mavililer, 21 Aralık Çarşamba günü Samsunspor ile oynayacağı Türkiye Kupası maçının hazırlıklarına devam ediyor... 5’e 2 ve pas çalışmasıyla başlayan dünkü antrenman, çift kale maç turnuvasıyla devam etti.

Turnuvayı, Visca, Bakasetas, Bartra, Bardhi, Doğucan, Taha, Arif ve Kağan’ın forma giydiği takım kazandı. Sakatlıktan dönen Visca, maçta attığı gollerle teknik heyetten büyük alkış aldı.

Ömür: Favorim elbette Arjantin

Türkiye Yüzyılında Gençlik ve Spor Zirvesi’ne katılan Abdülkadir Ömür, panelde açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor’un genç yıldızı, “Bu ara bizim için bir fırsat oldu. Çok sıkı çalıştık ve devam ediyoruz. Fenerbahçe derbisiyle lige başlamak ayrı bir fırsat. Fenerbahçe’yi yenerek yükselişe geçmek, enerjimizi yükseltmek istiyoruz” dedi. Dünya Kupası’ndaki favorisi de sorulan Abdülkadir, “Ben bir Messi hayranıyım. Onu izlemek bana büyük keyif veriyor, favorim elbette Arjantin” cevabını verdi.

İstatistiklerde toparlanma var

Lig arasında topla oynama yüzdesi ve şut ortalamasını artırmak isteyen Abdullah Avcı, hazırlık maçlarında yaptığı çalışmaların karşılığını büyük oranda aldı.