Son şampiyon Trabzonspor, Gaziantep FK'yı 3-2 mağlup ederek milli araya moralli girmişti. Karadeniz ekibi milli araya 7 haftalık süreçte 4 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak 13 puanla 7.sırada girmişti.

Öte yandan süper ligin 8.haftasında Kayserispor deplasmanına çıkacak olan Trabzonspor, maçın hazırlıklarına bugün gerçekleştirilecek antranmanla devam edecek. Karadeniz telcilcisi Milli takımlarda bulunan ve sakatlıkları devam eden oyuncuların çokluğu sebebiyle antrenmanlara 13 eksikle devam ediyor. 

40 GÜNDE 10 MAÇ

Dünya kupası öncesi Kayserispor maçıyle beraber yoğun bir fikstüre girecek olan son şampiyon, UEFA Avrupa ligi ve Süper ligde olmak üzere 40 günde 10 resmi müsabakaya çıkacak. Trabzonspor sırasıyla; Kayserispor, Monaco, Kasımpaşa, Monaco, Beşiktaş, Sivasspor, Kızılyıldız, Ferençvaroş, Konyaspor ve Ankaragücü maçlarına çıkacak. Ortalama dört günde bir maça çıkacak olan Karadeniz ekibi, bu zorlu fikstürden en az kayıpla çıkıp yoluna emin adımlarla devam etmek istiyor.

YUSUF YAZICI DÖNÜYOR

Gaziantep FK maçında ağrıları sebebiyle oynayamayan yeni transfer Yusuf Yazıcı Kayserispor maçıyla birlikte formasına kavuşmaya hazırlanıyor. Trabzonspor'a döndükten sonra sadece UEFA Avrupa liginde forma giyen Milli oyuncu Kayserispor maçında oynaması durumunda süper ligde ilk maçına çıkmış olacak.

HaberTS - Mahmut Bulut