Şampiyonluğun en güçlü adaylarından olan Hekimoğlu Trabzon uzun uğraşlar sonucu Yomraspor’un başarılı file bekçisi Tunahan Dikişçi’yi renklerine bağladı.

Hekimoğlu Trabzon'un Genel Sekreteri Hakan Sağlam’ın hazır bulunduğu imza töreninde 3,5 yıllık sözleşmeye imza atan Tunahan Dikişci, “Böyle büyük ve güzide bir camiada forma giyecek olmaktan dolayı son derece mutluyum” dedi. Yetenekli file bekçisi, “ H.Trabzon FK ileriye dönük ciddi yatırımları olan ve bu hedefleri yakalamak içinde ciddi kadrolara sahip bir ekip. Türkiye’de gıpta ile bakılabilecek ender bir camia. Benimde bu oluşuma bir katkım olabilirse ne mutlu bana. Diğer arkadaşlarım gibi benimde en büyük arzum sezon sonunda şampiyonluk kupasını kaldırabilmek. İnşallah bunu hep birlikte başaracağız” dedi. Tunahan Dikişci, transferinde kendisine kolaylık sağlayan Yomraspor Kulüp yönetimi ve teknik heyetine teşekkürlerini sundu.

Hekimoğlu Trabzon'un Genel Sekreteri Hakan Sağlam açıklamasında “Öncelikli bu transferin gerçekleşmesini bizlere yardımcı olan Yomraspor yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz. Tunahan hedefleri olan genç ve yetenekli bir kaleci. Kendisinin takımımıza ciddi katkılar yapacağından şüphemiz yok. Tunahan ve takım arkadaşlarına bu uzun lig maratonunda başarılar diliyorum. Camiamıza hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

TUNAHAN DİKİŞÇİ KİMDİR?

23 Mayıs 1996 yılında Manisa’nın Turgutlu ilçesinde dünyaya gelen Tunahan futbola, 2007 yılında Turgutluspor alt yapısında başladı. Aynı kulüpte 9 yıl boyunca değişik kategorilerde forma giyen genç file bekçisi 2015 yılında Turgutluspor ile Profesyonel hayata “merhaba” dedi. 2 yıl Ege temsilcisinin formasını giyen Tunahan, 2018-2019 futbol sezonunda Yomraspor ile anlaştı. Daha sonra devre arası transferde Hekimoğlu Trabzon ile  sözleşme imzaladı. Tunahan Dikişci’nin TFF 3. Ligde 15 resmi müsabakası bulunuyor.