Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile Bruno Peres’in katılacağı basın toplantısı 18 Ağustos Çarşamba günü (bugün) saat 17.30’da Medical Park Stadyumu’nda gerçekleşti.

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı ve yeni tranfser Bruno Peres, UEFA Konfdereasyon Liginde oynanacak Roma maçı öncesi soruları yanıtladı. 

Abdullah Avcı,"Abdullah Avcı: Çok önemli bir kulübü ağırlamaktan dolayı mutluluk duyacağız. Her sene yaptıkları transferlerle öne çıkan, yarıştığımız lig olarak söylüyorum, başarılı bir sezon geçirmişler Avrupa’da… Shaktar, Ajax ve United’a elenmişler. Geniş bir kadroya sahipler, milli takım seviyelerinde oyuncuları var. 1 sene öncesinden oyun kurmalarında 3-2-5 formasyonunu alan top rakipteyken merkezi kapatıp şiddetli pas yapan havuza sahipler." İfadelerini kullandı.

Abdullah Avcı,"Rakiple ilgili net bir şekilde dinlendik, toparlanma ile geçiyor. Özellikle, biz de her maça her rakibe göre hazırlanıyoruz. Çok fantastik bir takımı ve hocasını ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Oyun planlarımız ve organizasyonlarımız var. Trabzonspor’u temsil ettiğimizin farkındayız, taraftarımızdan hep sabır istiyorum, oynadığımız her maç bir takım geri dönüşler veriyor. Oyun anlamında gelişen bir takımız, iyi bir yoldayız. Taraftarımız bizim için çok önemli, onların bizle kalması bizi pozitif etkiliyor bir fazla yapıyor. Yarın için güzel bir gün, bizim için de güzel bir başlangıç olmasını diliyorum." dedi.

Roma maçı öncesinde konuşan Peres, "Ne kadar önemli bir maç oynayacağımızın farkındayıZ. Avrupada fark yaratmış bir takıma karşı oynayacağız. Trabzonspor’u temsil ettiğimizin farkındayız.Bütün çalışmalarımız bu anlar içindi. Hocamızla rakibin ne yapabileceğini paylaşıyoruz. Taraftar desteğiyle işler biraz daha kolaylaşıyor.Yarın bunu yapmaya çalışacağız. Ben bu takımda uzun yıllar oynama fırsatı buldum. Kendi gücümüzün farkındayız. Önemli ve güçlü bir takım oluşturdu.Bu takım başarılar için kurulmuş bir takım, taraftarlarımıza hediye etmek istiyoruz." İfadelerini kullandı.

Basın toplantısının ardından saat 18.00’de yine stadyumda yapılacak antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık olarak gerçekleştirilecek.

Misafir takım Roma'nın teknik direktörü Jose Morinho'nun basın toplantısı ise Medical Park Stadyumu'nda 20:30'da gerçekleşecek.