Trabzonspor'un bu sezon transfer ettiği isimlerden biri olan Djaniny Tavares Semedo'nun lisansı çıkarılamamıştı. Semedo, Süper Lig'in 5. haftasında oynanacak Medipol Başakşehir maçında forma giyebilecek mi? Gelişmeler ve detaylar haberde...

Semedo'nun lisansı neden çıkarılamamıştı?

Al Ahli ile sözleşmesini feshedip bonservisi elinde olarak Trabzonspor'a gelen Djaniny Semedo’nun lisansı, Suudi Arabistan Futbol Federasyonu’ndan gerekli belgeler gelmeyince çıkarılamadı. Sonrasında ise Trabzonspor yönetimi devreye girdi. 

Trabzonspor yönetimi gereken adımı attı

Fanatik'in haberine göre; Trabzonspor, gerekli evrakları önce TFF'ye iletti. Onlar da durumu FIFA'ya bildirdi. Hafta içinde gerekli prosedürler tamamlanacak ve Semedo'nun lisansı çıkarılacak.

Semedo'nun lisansı için sorun yok

Bordo-mavili yöneticiler de Semedo'nun lisansı konusunda herhangi bir sıkıntı yaşanmayacağını ifade ediyor. Benzer bir durum, yine aynı kulüpten Beşiktaş'a transfer olan Josef De Souza'da da yaşanmış ve futbolcuya lisans çıkarılmıştı.

Semedo, Başakşehir maçında oynamak için sabırsız

29 yaşındaki forvet oyuncusu da Başakşehir maçında oynamak için sabırsızlanıyor. Kulüp kariyerinde çıktığı 294 maçta 99 gol atıp, 33 asist yapan Djaniny, idmanlarda hazır bir görüntü vermişti.