Trabzonspor’da Abdullah Avcı’nın göreve gelmesinin ardından yeni sezon öncesinde gerçekleşen ve gerçekleşme ihtimali yüksek olan transferler Trabzonsporlu taraftarları heyecanlandırırken, tecrübeli teknik adam tecrübeli isimlerle genç yıldız adaylarını harmanlayarak güçlü bir kadronun kurulmasını istiyor.

ABDULLAH AVCI İLE ERTUĞRUL DOĞAN’IN UYUMU

Abdullah Avcı’nın göreve geldikten sonra, Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan ile de muhteşem bir uyum yakaladığı gözleniyor.

Kadro dışı kararları, Pereira ve Abdulkadir Parmak ile alakalı yaşanan sıkıntılı süreçte tecrübeli teknik adama tam destek veren Ertuğrul Doğan’ın, şampiyonluğa oynayacak kadronun kurulması konusunda da Abdullah Avcı’nın isteklerine karşılık verilmesi noktasında yoğun mesai harcadığı bilgisine ulaşıldı.

TECRÜBELİ İSİMLERDEN BÜTÜN TAKIM FAYDALANACAK

Takım içerisindeki genç yıldız adaylarının da gelecek sezon tecrübeli futbolcular ile çalışacak olmaktan büyük mutluluk duydukları bilgisine ulaşıldı.

2021-2022 sezonunda şampiyonluğa oynayacak kadronun kurulmasının ardından, yıldız futbolcuların tecrübelerinden faydalanacak olan genç yıldız adaylarının Abdullah Avcı’nın adaletine güveninin tam olduğu öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon rotasyon konusunda büyük sıkıntı yaşayan Trabzonspor’un gelecek sezon öncesinde kaliteli gençler ile yedek kulübesini güçlendirmesi bekleniyor.

Editör: TE Bilişim