Trabzonspor'un Almanya kampından umut dolu mesajlar geldi. İkinci etap çalışmalarında yoğun bir şekilde sezona hazırlanan bordo-mavililerin yıldızı Gustavo Colman, takım arkadaşları Celustka ve Henrique ile objektiflere poz verirken iddialı açıklamalar yaptı. Arjantinli yıldız, "Bana göre şampiyonluk hayal değil. Rakipler önemli transferler yapmış olabilir. Ama bazen yıldız isimler ters etki yapabiliyor. Bunun en yakın örneğini Avrupa Şampiyonası'nda gördük" dedi. Colman, Benfica'ya trensfer olacağıyla ilgili haberleri ise yalanlayıp, "Bana gelen bir teklif yok. Olsa bile buna kulübüm karar verir" dedi.

Henrique: Burak kadar gol atamam belki ama takıma katkı sağlarım
Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde İnter'e attığı golle adından söz ettiren ve savunmanın her bölgesinde görev yapabilecen Celustka ise "Futbolun gerçeği takım olabilmektir. Biz de kampta bunu başardığımızı düşünüyruz. Takım oyunuyla hedefe ulaşacağız" dedi. Hazırlık maçlarında genelde sol bekte görev yapan Çek oyuncu, "Asıl mevkiim sağ bek ama hocam nerede görev verirse orada elimden geleni yapıyorum" diye konuştu. Burak'ın gidişinden sonra gol umutlarının bağlandığı Paulo Henrique ise "Kampta iyi çalıştım. Bazı eksiklerim var. Onları da giderince daha iyi olacağım. Burak kadar atmasam da takıma fayda sağlayacağım" dedi.

Sabah idman yapıldı
Karadeniz ekibi, dün akşam oynadığı Queens Park Rangers maçı nedeniyle dünü tek idmanla tamamladı. Sabah yapılan çalışmada bordo-mavililer taktik ağırlıklı çalıştı. İdmanda bir süredir takımdan ayrı olan Marek Cech de yer aldı.

Cevat Kol