Trabzonspor, gönderilecek oyuncular noktasında planladığı operasyonu gerçekleştirebilirse, devre arasında orta saha, stoper ve forvet bölgesine takviye yapacak. Duruma göre sağ bek transferi de yapılabilir.

Abdullah Avcı’nın kafasındaki güçlü oyun için özellikle 8 numara bölgesine alınacak isim çok önemli. Bordo-Mavililer bu doğrultuda yüksek potansiyelli isimler üzerinden ilerliyor. Listedeki futbolculardan biri Brezilya’dan; Christian… Athletico Paranaense forması giyen 22 yaşındaki Sambacı’nın tahmini piyasa değeri 7 milyon euro olarak gösteriliyor.

OYUNCUDAN CEVAP BEKLENİYOR

Başkan Ertuğrul Doğan'dan 4 Transfer Müjdesi Birden Başkan Ertuğrul Doğan'dan 4 Transfer Müjdesi Birden

Kulübüyle sözleşmesi 31 Aralık’ta sona erecek olan Christian’ın bonservis bedelinin olmaması çok büyük avantaj. Ancak oyuncun taliplileri de bir hayli fazla. Brezilya kulüplerinin yanı sıra Avrupa’dan da Christian’ı isteyen takımlar var. Trabzonspor’un oyuncu cephesiyle temasları sıklaştırdığı öğrenilirken, Christian’ın teklife dönüş yapması bekleniyor.

SEZON PERFORMANSI

Christian, bu sezon Brezilya temsilcisi ile toplam 41 resmi maça çıktı. Yıldız futbolcu bu müsabakalarda 7 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. (Fanatik)