Ülkemizde bir dönem Beşiktaş forması da giyen Mohamed Elneny için sürprişz bir iddia gündeme geldi. Süper Lig devi tecrübeli futbolcunun transferi için düğmeye bastı.

2019-20 sezonunda Süper Lig'de Beşiktaş forması giyen Mohamed Elneny için yeniden Türkiye iddiaları alevlenmiş durumda. Arsenal ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek Elneny için Süper Lig devi temaslara başladı.

DÜĞMEYE BASILDIAVCI ONAY VERDİ

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, ligin ikinci yarısında daha güçlü bir kadro kurmayı hedefliyor. Bu doğrultuda Bordo-Mavililer, rotasını İngiltere’ye çevirdi. Premier Lig ekiplerinden Arsenal forması giyen ve daha önce Beşiktaş’ta da görev yapan Mohamed Elneny için düğmeye basıldı.

Mısırlı orta saha oyuncusu için seferberlik ilan edildi. Özellikle teknik direktör Abdullah Avcı, merkeze deneyimli bir oyuncunun gelmesini istiyor. 31 yaşındaki futbolcuya da onay veren Avcı, Elneny’i kadrosunda görmek istiyor.

ZORLUK ÇIKARMAYACAKLAR

Draguş Transferinde Sıcak Saatler Draguş Transferinde Sıcak Saatler

Bu konuda Trabzonspor’un elini güçlendiren bir detay da var. Mısırlı futbolcunun kontratı sezon sonunda sona erecek. Takımdan ayrılmaya sıcak bakan Elneny, yeniden Türkiye’de forma giyebilir.

Arap ülkelerinden de teklif aldığı öğrenilen deneyimli futbolcunun, kendisi için yapılan tüm teklifleri dinleyeceği ve son kararını buna göre vereceğini bildirildi. Elneny’nin ayrıca kontratının yakın zamanda bitecek olması nedeniyle Ada ekibinin transferde bir zorluk çıkarmaması bekleniyor.

658d16bff1376821197f5e91

Editör: Haber TS