Trabzonspor'a Bir Transfer Sürprizi de Fransa'dan

Abone Ol

Bordo mavili takımda Başkan Muharrem Usta ile Teknik Direktör Ersun Yanal'ın istişaresi ile gerçekleştirilen transfer çalışmalarında gündeme bir futbolcu daha girdi. Fransa'nın Guingamp takımında forma giyen Yannis Salibur Trabzonspor'un radarına yakalandı.

Orta sahanın sol ve sağ kanadında oynayabilen Yannis Salibur'un şartlarını araştıran Trabzonspor, Guingamp ile temasa geçti. Oyuncunun bonservisi konusunda pazarlık yapan bordo mavililer uygun bir anlaşma zemini yakalayabilirse bu futbolcuyu transfer edecek.

Transfer değeri 5 Milyon Euro olarak görünen Yannis Salibur  İngiltere'de futbol hayatına devam etmek istiyor ancak şu anda kadar İngiliz kulüpleri kendisine talip olmadılar. Bu da Trabzonspor'u transferde bir adım daha öne çıkartıyor. Bu sezon oynadığı 37 maçta 8 gol atıp 6 da asist yapan Salibur'un transfer durumu önümüzdeki günlerde netleşecek.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }