1461 Trabzon, geçen sezon Trabzonspor'dan renklerine bağladığı Kerem Baykuş'u bu sezon da kiralık olarak kadrosuna kattığını açıkladı. Geçen sezon kiralık olarak forma giydiği 1461 Trabzon'da etkileyici performansıyla dikkat çeken Kerem Baykuş, 37 maçta 16 gol 9 asistlik performans sergileyerek takımına önemli katkı sağlamıştı.

1461 Trabzon’dan yapılan açıklama ise şu şekilde;

1461 Trabzon Futbol Kulübümüz; son 2 sezondur kulübümüzde kiralık olarak forma giyen, geçtiğimiz sezon 16 gol ve 9 asistlik performansla takımımızda gole en çok katkı yapan Kerem Baykuş’u, Trabzonspor’dan 1 sezonluğuna yeniden kiraladı. Hekimoğlu Döküm Spor Tesislerimizde ve Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Sağlam’ın katılımı ile yapılan imza töreninde başarılı futbolcu Kerem Baykuş kendisini 1 yıllığına kulübümüze bağlayan sözleşmeye imza attı.

Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Sağlam, Kerem’in kalitesinin üst düzey olduğunu ifade ederek, “Geçtiğimiz sezon neler yapabileceğini herkese gösterdi. Bu sezon bu performansının daha üstüne çıkacağına inanıyoruz. Bize şampiyonluk yolunda çok önemli katkıları olacaktır. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.

Futbolcumuz Kerem Baykuş ise, “Yeniden 1461 Trabzon FK’ya geldiğim için çok mutluyum. Buranın ortamını biliyorum. Bu sezon şampiyonluğa bir kadro kuruldu. İnşallah sezon sonunda şampiyonluğa ulaşacağız. Başarılı bir sezon geçireceğime inanıyorum. Ben de bu başarı da pay sahibi olmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

İmza töreni sonrası Başkanımız Celil Hekimoğlu, Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Sağlam, Yönetim Kurulu Üyemiz Prof. Dr. Akın Çelik ve Sportif Direktörümüz Onur Çebi, kulübümüzle yeniden sözleşme imzalayan Kerem Baykuş’a başarı dileklerinde bulundu.

c81dbe184493460993dfdf0388d849a9