Fas basınında yer alan haberlere göre, Trabzonspor yönetimi, 24 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu Amine Zouhzouh için AS Rabat kulübüyle temasa geçti. Futbolcunun sözleşmesinde 2 milyon Euro’luk serbest kalma maddesi bulunduğu belirtilirken, Trabzonspor’un bu madde üzerinden transferi bitirmeyi hedeflediği aktarıldı.

Shabab Al Ahli de Yarışta

Faslı oyuncuya Birleşik Arap Emirlikleri'nden de ilgi var. Shabab Al Ahli Dubai FC’nin, Zouhzouh’u kadrosuna katmak için 2 milyon Dolar ödemeye hazır olduğu ifade ediliyor. İki kulüp arasında transfer yarışı sürerken, oyuncunun Avrupa'da kariyer yapma isteği nedeniyle Trabzonspor’un avantajlı olabileceği öne sürülüyor.

80 Maçta 48 Skor Katkısı

1.75 boyundaki 10 numara, AS Rabat formasıyla çıktığı 80 maçta 24 gol, 24 asist üreterek dikkatleri üzerine çekti. Bu sezon ise 42 karşılaşmada 10 gol ve 14 asist ile oynayarak performans grafiğini yükseltti.

Petkovic Transferinde Kriz: Kocaelispor’da Beklenmedik Pürüz Petkovic Transferinde Kriz: Kocaelispor’da Beklenmedik Pürüz

Zouhzouh'un Kariyerinde Öne Çıkan Ödüller

Amine Zouhzouh, genç yaş kategorilerinde de önemli başarılar elde etti. Kariyerinde:

  • Fas U15 ve U19 Ligleri’nde Yılın Oyuncusu

  • Afrika Akademiler Ligi’nde En İyi Oyuncu

  • 2019 Fas Uluslararası Şampiyonası’nın En İyisi
    ödüllerini kazanarak dikkat çekici bir gelişim süreci yaşadı.