Süper Lig'de transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Adana Demirspor’un başarılı stoperi Andreaw Gravillon’u gündemine aldı. Bordo-mavililer, iç piyasada Emirhan Topçu için nabız yoklarken, yabancı transfer listesine 26 yaşındaki Gravillon’u da eklediği iddia ediliyor.

Abdullah Avcı'dan Uğurcan Çakır'a Övgüler Abdullah Avcı'dan Uğurcan Çakır'a Övgüler

Gravillon’un Performansı ve Kariyeri
Adana Demirspor, sezon başında 2.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Reims’den transfer ettiği Gravillon’dan oldukça memnun. 1.89 boyundaki stoper, bu sezon Süper Lig'de 32 maçta forma giydi ve 2 gol kaydetti. Ayrıca, Avrupa elemeleri ve Türkiye Kupası’nda da 6 maça çıktı.

Adana Demirspor’un Finansal Durumu
Adana Demirspor, ara transfer döneminde kadrosunda küçülmeye gitmiş ve birçok maliyetli oyuncusunu göndermişti. Son dönemde transfer yasağıyla karşı karşıya kalan Mavi-Lacivertliler, ödemeler konusunda sıkıntılar yaşıyor. Bu nedenle, yaz transfer döneminde Gravillon’un da elden çıkarılması gündemde.

Trabzonspor’un Transfer Planları
Fanatik'te yer alan habere göre: Trabzonspor’un Gravillon için para artı takas formülüyle bir teklif sunabileceği öğrenildi. Bordo-mavililer, savunma hattını güçlendirmek adına bu transferi gerçekleştirmek için çalışmalara hız verdi.Trabzonspor'un transferdeki bu hamlesi, Süper Lig'de büyük yankı uyandıracak gibi görünüyor.

Editör: Hasan Yılmaz