Trabzonspor'a Senegalli Forvet

Abone Ol
 Monaco'nun 27 yaşındaki Senegalli yıldızıyla yapılan görüşmelerde önemli yol alınırken, Toure'nin bir hafta içinde Türkiye'ye geleceği öğrenildi.

Barrios ve Kalou transferinde bir türlü sonuca ulaşamayan Trabzonspor, forvet hattı için Fransa’ya yöneldi. Monaco’nun golcüsü

İbrahima Toure ile temasa geçen Bordo-Mavililer, ilk görüşmelerden olumlu ayrıldı. Falcao’nun gelmesiyle kadroda düşünülmeyen 27 yaşındaki Senegalli yıldız için 3 milyon Euro bonservis isteyen Fransız ekibiyle sıkı pazarlıklar yaşandığı anlaşmanın yakın olduğu bildirildi. Geçtiğimiz sezon ligde 35 maçta 18 kez ağları havalandıran Toure’nin de Trabzonspor hakkında araştırma yaptığı, vatandaşı Fenerbahçeli Sow’dan da bilgi aldığı öğrenildi. Tecrübeli oyuncunun, “Türkiye tam bir futbol cenneti. Trabzon’a kesinlikle gelmesin” sözlerinden çok etkilendiği ve Fırtına’ya gelmeye yeşil ışık yaktığı belirtildi.

Hava toplarında etkili
Fransız basınında da bu gelişme geniş yer bulurken, L’Equipe, Monaco’nun yeni sezonda forvet bolluğu yaşadığı dikkat çekerek, Toure’nin satılacağının altını çizdi. Teknik direktör Claudio Ranieri’nin bu sezonki planlarında başarılı oyuncunun yer almadığı  vurgulanırken, Senegalli oyuncunun bir haftaya kadar Bordo-Mavili kulüple sözleşme imzalayacağını iddia etti. Güçlü fiziğiyle dikkat çeken Toure, hava toplarında da oldukça etkili bir görüntü sergiliyor. Bu transferin birkaç gün içinde netlik kazanacağı bildirilirken,Trabzonspor Lille’in yıldızı Salomon Kalou için de temaslarını devam ettiriyor. Bu oyuncuya birçok kulübün talip olmasından dolayı sıkıntı yaşayan Fırtına, yine de bu transferden de vazgeçmiş değil. Teknik direktör Mustafa Akçay’ın transfer konusunda ısrar ettiği ve yönetimin de Avrupa Play-Off maçlarına kadar golcü krizine son vermek istediği bildirildi.
{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }