Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica’nın öğrencisi ve memleketlisi Hırvat asıllı Mislav Orsic, bordo-mavili renklere bağlandı. Mislav Orsic kimdir hangi takımlarda oynadı?

Trabzonspor transfer gelişmesi... Teknik direktör Nenad Bjelica’nın Dinamo Zagreb dönemindeki öğrencisi Mislav Orsic bordo-mavili renklere bağlandı. Deneyimli kanat oyuncusu için Trabzonspor, İngiliz ekibi Southampton'a 2.2 milyon euro ödeyecek.

Fırtına, orta sahaya Kourbelis'i ve stoper mevkiine Fernandez'i getirmişti. Şimdi de kanat oyuncusunu buldu. Dinamo Zagreb'den Southampton'a geçen 30 yaşındaki Orsic, Ada'da şans bulamadı ve yeni yuvası böylece kesinleşti.

İki ayağını da etkin bir şekilde kullanan futbolcu, kanatlarda ve forvet mevkiinde görev yapabiliyor. Peki, Mislav Orsic kimdir?

29 Aralık 1992 tarihinde Zagreb'de dünyaya gelen Orsic, Hırvat asıllı kanat oyuncusudur. 2009 yılında Inter Zaprešic takımında futbol hayatına başlamıştır. Hırvat Milli oyuncusu kariyerinde Spezia, HNK Rijeka, NK Celje, Jeonnam Dragons, Çangçun Yatai, Ulsan Hyundai ve Dinamo Zagreb takımlarında forma giymiştir.