Trabzonspor'da önceki gün gerçekleşen Divan Kurulu Toplantısı'nda Divan Başkanı Ali Sürmen, izleme komitesini hedef almış ve eleştirmişti. 

Yaşanan bu gelişmeler üzerine izleme komitesinin başında bulunan aynı zamanda Trabzonspor Altyapı Koordinatörlüğü görevini yürüten İhsan Derelioğlu toplantının gerçekleştiği salona gelip Sürmen'e cevap vermek istemiş ancak o esnada yönetici Derviş Köz, olası bir gerginliği kapıda önlemişti.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından İhsan Derelioğlu ve Trabzonspor Kulübü arasında ipler koptu. Bugün kulübe gelen İhsan Derelioğlu, Trabzonspor Kulübü ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. 

Ali Sürmen ne demişti?

"Trabzonspor'da eski teknik direktör Abdullah Avcı'yı transferlerden sorumlu tuttuk, scout ekibini sorgulayan var mı? Trabzonspor son zamanlarda alt yapıdan kaç futbolcu çıkarttı? Anadolu'dan kaç futbolcu aldı ve yıldızlaştırdı? Bir arkadaşımın fikriydi izleme komitesi maaş almasın bulduğu oyuncudan prim alsın, adam tüm sezon duruyor geliyor diyor "İcardi" o topçuyu herkes biliyor sen Anadolu'dan kimi buluyorsun, dünyadan kimi buluyorsun?" (Hasan Tüncel)

Editör: Ali ÇİL