Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi’nde Hearts karşısında aldığı 2-0’lık galibiyetin ardından rotasını yeniden Trendyol Süper Lig’e çevirdi.

Bordo-mavililer, ligin 9. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik Direktör Thomas Reis yönetiminde gerçekleştirilen çalışmada futbolcular iki ayrı grupta program uyguladı.

HEARTS MAÇINDA OYNAYANLARA REJENERASYON

UEFA Konferans Ligi’nde Hearts karşısında forma giyen oyuncular, yoğun maç temposunun ardından rejenerasyon çalışması gerçekleştirdi.

Karşılaşmada daha az süre alan ve forma giymeyen futbolcular ise ısınma hareketlerinin ardından rondo ve dar alanda oyun çalışmaları yaptı.

Teknik heyet, yoğun fikstür nedeniyle oyuncuların fiziksel durumlarını yakından takip ederken Çaykur Rizespor karşılaşmasına yönelik hazırlık programına da ara vermeden başladı.

FABINHO'NUN DOĞUM GÜNÜ KUTLANDI

Antrenman öncesinde bordo-mavili takımda renkli anlar yaşandı.

Trabzonspor’un Brezilyalı futbolcusu Fabinho için takım arkadaşları ve teknik heyetin katılımıyla doğum günü kutlaması gerçekleştirildi.

Fabinho için pasta kesilirken oyuncular deneyimli futbolcunun yeni yaşını kutladı.

Trabzonspor Da Avrupa Sonrasi Lig Mesaisi Rizespor Maci Hazirliklari Basladi 1

GÖZLER KARADENİZ DERBİSİNDE

Avrupa’da Hearts’ı mağlup ederek başarılı çıkışını sürdüren Trabzonspor, şimdi Çaykur Rizespor deplasmanına odaklandı.

Bordo-mavili ekip, Süper Lig’de de galibiyet serisini sürdürerek üst sıralardaki yerini güçlendirmek istiyor.

PFDK'dan Trabzonspor Ve Beşiktaş'a Ağır Ceza
PFDK'dan Trabzonspor Ve Beşiktaş'a Ağır Ceza
İçeriği Görüntüle

Trabzonspor, Çaykur Rizespor karşılaşmasının hazırlıklarına 24 Ekim Cumartesi günü saat 15.00’te gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek.

Trabzonspor Da Yogun Mesai Sirada Rize Derbisi Var 106Adb784Ee8C88Trabzonspor Da Yogun Mesai Sirada Rize Derbisi Var 2Trabzonspor Da Yogun Mesai Sirada Rize Derbisi Var 1