Sezonu üçüncü sırada tamamlayan Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası finaline odaklanırken, transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Beşiktaş ile kozlarını paylaşacak olan bordo-mavililer, stoper bölgesine önemli bir takviye yapmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Savic İçin Kıyasıya Rekabet
İspanyol basınının haberine göre, Atletico Madrid'in tecrübeli stoperi Stefan Savic ile Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor yakından ilgileniyor. NTV Spor'un İspanyol gazetesi AS'tan derlediği habere göre; 33 yaşındaki Karadağlı savunma oyuncusunun, Atletico Madrid ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Ancak Savic'in kırmızı beyazlı takımda kalıp kalmayacağı belirsizliğini koruyor.

Atletico Madrid'in Planları
Atletico Madrid, gelecek sezon bedelsiz olarak ayrılma ihtimali bulunan Savic'i bu yaz transfer döneminde elden çıkararak gelir elde etmek istiyor. Bu durum, Süper Lig kulüplerinin dikkatini çekti.

Ruzomberok Trabzonspor Maçı İlk 11'i Belli Oldu Ruzomberok Trabzonspor Maçı İlk 11'i Belli Oldu

Trabzonspor'un Savic Hamlesi
Habere göre, Savic'in transferine en fazla odaklanan takım Trabzonspor. Bordo-mavililer, teknik heyetin Rayyan Baniya ve sezon başında Udinese'den kiralanan Filip Benkovic'in performansından memnun olmaması nedeniyle savunma hattını güçlendirmek istiyor. Trabzonspor'un Joaquin Fernandez ile birlikte savunmayı yönetecek sağlam bir stopere ihtiyacı olduğu belirtiliyor.

Görüşmeler Başladı
Trabzonspor yetkililerinin Savic ile temas kurduğu ve yıldız futbolcunun menajeriyle pazarlıklara başladığı ifade edildi. Savic'in menajeri Zarko Pelicic'in, Atletico Madrid yönetim kuruluyla oyuncunun serbest bırakılması için görüşmelerde bulunduğu da aktarıldı. Atletico Madrid'in ayrılmasına izin vermesi halinde, Savic'in gelecek sezonki maaşından vazgeçmeye hazır olduğu belirtiliyor.Stefan Savic, bu sezon Atletico Madrid formasıyla 32 resmi maçta görev aldı ve performansıyla dikkat çekti. Trabzonspor, bu transferi gerçekleştirmek için büyük çaba harcıyor.

Editör: Hasan Yılmaz