Pendikspor'u 2-0 yenen Trabzonspor'da takımının ilk golünü atan Trezeguet, son 2 sezonda takımın en çok gol katkısı sağlayan oyuncusu konumunda bulunuyor. 29 yaşındaki Mısırlı sol kanat, geçen sezon 11 golle bordo-mavili takımın en skorer futbolcusu olurken, bu sezon ise 9 kez fileleri sarsan Onuachu'nun ardından 6 golle ikinci sırada yer alıyor. Trezeguet, iki sezonda ligde 34 maçta forma giyerken rakip fileleri 17 kez havalandırmayı başardı, takıma çok önemli katkılar sundu.

3 PUANLIK KATKI

 Fırtına, Trezeguet'nin ligde gol attığı 5 karşılaşmada 4 galibiyet, 1 beraberlik alarak 13 puan elde etti. Sivasspor ile 3-3 berabere biten karşılaşmada 1, Gaziantep FK maçında 2 gol atan Mısırlı oyuncu, daha sonra 3-0 hükmen kazanılan İstanbulspor karşısında da 1 gol attı. Trezeguet, ligin son 2 haftasında sahalarında 2-0 galip geldikleri Hatay ve dış sahada Pendik maçında da 1'er gol kaydetti.

Edin Visca Söz Verdi Edin Visca Söz Verdi

10 NUMARADA COŞTU

 Abdülkadir Ömür'ün ayrılmasının ardından 27 numaralı formayı bırakarak 10 numaralı formayı giyen Trezeguet, son 2 karşılaşmada çıktığı bu formayla gol atmayı başardı. Mısırlı yıldız, ilk olarak 10 numaralı formayla çıktığı Hatayspor, ardından Pendik maçlarında 1'er kez fileleri sarstı.

Editör: Haber TS