Trabzonspor'un orta sahası Yusuf Yazıcı'nın performansı beklentilerin çok uzağında kaldı.  2022 yılında Fransız ekibi Lille'ye rekor bir bedelle transfer olan ve burada gösterdiği performansla ilk sezonunda şampiyonluk yaşayan Yusuf Yazıcı, sezon başında geldiği Trabzonspor'da bir türlü bekleneni veremedi. Bu nedenle, sezon sonunda Trabzonspor'dan ayrılması bekleniyor.

ANTRENMAN PERFORMANSI

Geçen sezonun devre arasında Rusya'ya kiralanan ve burada gösterdiği performansla tekrardan yıldızlaşan Yusuf, Trabzonspor'da sürekli yedek kalan ve son olarak Nenad Bijelica tarafından da kesik yiyen oyuncu oldu. Antrenman performansı nedeniyle Bijelica'nın son Fenerbahçe maçında kadroya almadığı Yusuf Yazıcı'nın kalan son maçlarda forma giyip giymeyeceği de merak konusu.

EN İYİ GÖRDÜKLERİMİ TERCİH ETMEYE ÇALIŞTIM

Bijelica, Yusuf'u neden kadroya almadığı ile ilgili soruya ise, "Buraya geldiğimden beri tam kadro maça çıkma şansım henüz olmadı. Çıktığımız 3 maç da 11'e 11 başladık. Olmayan oyunculardan şikayet eden biri değilim. Oyuncularım sahaya çıktıklarında ellerinden gelenin en iyisini vereceklerdir. Takım için en iyi gördüğüm oyuncuları ilk 11'de tercih etmeye çalıştım." şeklinde yanıt vermesi dikkat çekti.

Editör: Hasan Yılmaz