UEFA Denetimi 

UEFA Finansal Fair Play denetiminde bulunan Bordo-Mavili ekip, yeni sezon için de kadrosunu 23 oyuncudan oluşturmak zorunda. Bu anlamda yeni sezon için takıma yapılacak yeni transferler de gözönüne alındığında mevcut kadrodan kimlerin gönderileceği konusu masaya yatırılacak. 

Kampa Kimler Gidecek? 

Bordo-Mavili yönetim, kiralık oyuncular konusunda kararını vermiş durumda. Bir iki genç oyuncu dışındaki tüm oyuncular ya yeniden kiralanacak ya da bonservisleriyle gönderilecek. Bu konuda çalışmalar başladı. Özellikle Gaziantepspor’da kiralık olarak forma giyen Muhammet Demir’e Süper Ligin yeni takımı Yeni Malatyaspor talip oldu. Yanal’ın Ramazan Övüç, Batuhan Artarslan, Muhammet Beşir, Oğuzhan Acar, Cafer Tosun gibi oyuncuları kampa götürmesi bekleniyor. 

Onazı Çin’e mi gidecek? 

Mevcut kadroda ise hangi oyuncularla yolların ayrılacağı konusu masaya yatırılacak. Merak edilen konulardan biri de Rodallega ve Dame N’Doye takımda kalacak mı? Rodallega’nın Yanal ile yıldızının bir türlü barışmadığı gözleniyor. Aytaç Kara’nın da gönderilmesi gündemde. Ayrıca Zeki Yavru ile Mustafa Akbaş’ı Kayserispor’un ısrarla istediği belirtiliyor. Büyük umutlarla alınan Arjantinli sol bek Luis Ibanez’in de kendisine kulüp aradığı öğrenildi. Onazi’nin de Çin’e gitmesi gündemde 

Kiralıktan Dönecek Olanlar 

Kiralıktan dönecek oyuncular şöyle; Aykut Demir (Osmanlıspor), Sefa Yılmaz, Musa Nizam, Muhammet Demir (Gaziantepspor), Ramazan Övüç (Eskişehirspor), Batuhan Artaslan (Şanlıurfaspor), Abdulkadir Parmak (Altınordu), Bahadır Güngördü (Ankara Demirspor), Melih Kabasakal (Sarıyer), Muhammet Beşir, Savaş Çakır, Oğuzhan Acar, Cafer Tosun, Semih Karadeniz, İbrahim Demir (1461 Trabzon)

Taka

Editör: TE Bilişim