Trabzonspor’dan ayrılarak FCSB’ye transfer olan Denis Drăguș, yeni takımında henüz resmi maça çıkamazken sahalara dönüş süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu.
Bordo mavili ekipte beklentileri karşılayamayan ve sezon öncesinde Romanya’ya dönen 27 yaşındaki golcü, FCSB’nin Dinamo’ya 2-1 mağlup olduğu karşılaşmayı tribünden takip etti. Maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Drăguș, kısa süre içerisinde hazır hale gelmek istediğini ifade etti.
DRĂGUȘ’TAN SAHALARA DÖNÜŞ AÇIKLAMASI
Denis Drăguș, yeni takımında ne zaman forma giymeye başlayacağına ilişkin soruya temkinli yanıt verdi.
Teknik heyetle birlikte fiziksel durumunun değerlendirileceğini belirten Rumen futbolcu, şu ifadeleri kullandı:
“Umarım en kısa sürede hazır olurum. Staff ile bir karar vermemiz gerekiyor. Bakalım ne olacak”
Drăguș’un açıklamaları, sahalara dönüş konusunda henüz kesin bir tarih belirlenmediğini gösterdi. Teknik ekibin oyuncunun fiziksel durumunu takip ederek karar vermesi bekleniyor.
DİNAMO MAÇINI TRİBÜNDEN İZLEDİ
FCSB’nin Dinamo’ya 2-1 mağlup olduğu karşılaşmayı tribünden takip eden Denis Drăguș, mücadeleye ilişkin de değerlendirmede bulundu.
Karşılaşmanın yüksek mücadele gücüne sahip olduğunu belirten deneyimli futbolcu, VAR müdahalelerinin fazla olmasının ve oyunun sık sık durmasının maçın temposunu etkilediğini ifade etti.
Yeni takım arkadaşlarını tribünden takip eden Drăguș, sahaya döndüğünde FCSB’nin hücum hattında kendisine yer edinmeyi hedefliyor.
MİLLİ TAKIM HEDEFİNİ AÇIKLADI
Denis Drăguș’un FCSB’ye transfer kararında Romanya Milli Takımı hedefinin de önemli bir rol oynadığı ortaya çıktı.
Yeniden milli takım kadrosunda yer almak istediğini belirten golcü futbolcu, hem kulüp takımına hem de ülkesine katkı sağlamayı amaçladığını söyledi.
Drăguș, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:
“Baskıyla oynamak güzel. Baskı olmadan oynamanın anlamı yok. Bu karar milli takım için de önemliydi. Orada olmayı, hem kulüp takımına hem de milli takıma yardım etmeyi umuyorum. Sahada her şeyimi vereceğim”
Tecrübeli oyuncu, FCSB’de göstereceği performansla yeniden Romanya Milli Takımı’na çağrılmayı hedefliyor.

TRABZONSPOR’DA BEKLENTİLERİ KARŞILAYAMADI
Denis Drăguș, Trabzonspor’a önemli beklentilerle transfer edilmiş ancak bordo mavili forma altında istikrarlı bir performans sergileyememişti.
Trabzonspor’daki döneminin ardından kariyerine ülkesinde devam etme kararı alan Rumen forvet, FCSB ile yeni bir başlangıç yaptı.
Henüz yeni takımında resmi karşılaşmaya çıkamayan Drăguș’un sahalara ne zaman döneceği ise teknik heyetle yapılacak değerlendirmelerin ardından netleşecek.
FCSB’de düzenli forma şansı bulmayı ve yeniden çıkış yakalamayı hedefleyen 27 yaşındaki futbolcunun performansı, Trabzonspor’dan ayrılmasının ardından da yakından takip ediliyor.





