Trabzonspor'dan Bir Bomba Transfer Girişimi Daha

Abone Ol
 Günebakış'ın haberine göre, Trabzonspor’da golcü arayışları sürerken gündeme son olarak ise Tottenham’da forma giyen Emmanuel Adebayor geldi. Bu oyuncu için nabız yoklayan Trabzonspor’un kurmayları oyuncunun menajeri ile ön bir görüşme yaptığı ve anlaşılması halinde Adebayor’un Trabzonspor’da oynayabileceği belirtildi. Bordo-Mavili yönetimin Lucas Barrios ve Kalou’dan sonuç alamadığı takdirde Adebayor ile bir görüşme yapacağı ifade edildi.

TARAFTARIN SABRI KALMADI

Malouda ve Bosingwa gibi dünya yıldızlarını Trabzon’a getiren Trabzonspor yönetimi golcü transferinde ise aynı başarıyı gösteremedi. Geçtiğimiz sezon ligi 9.sırada bitiren Trabzonspor aynı kadro ile UEFA ön eleme maçlarına çıkarken, taraftar ise transferlerin bir an önce yapılarak lige kadar hazır hale gelmelerini istiyor. Henrique, Batuhan ve Emre ile forvet sorununun çözülmeyeceği söyleyen Bordo-Mavili taraftarlar, “Bu takım iyi bir golcü almadan iş yapmaz” görüşünde birleştiler.
{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }