Alanyaspor mağlubiyetini Başakşehir karşısında telafi eden ve zirve yarışına tutunan Trabzonspor , Ziraat Türkiye Kupası'nda Ümraniyespor engelini aşarak çeyrek finale yükseldi.

Ara transfer döneminde geçtiğimiz yıllara göre sessiz kalan Trabzonspor, önceliğini gidecek oyunculara verdi. Kouassi, Yusuf Erdoğan ve son olarak Emrehan Gedikli ile yollarını ayıran Karadeniz ekibinde, hareketlilik sürecek. Fırtına bir yandan da gelecek isimlerle ilgili çalışma yürütüyor. Daha önce de gündeme gelen Ola Brynhildsen, listedeki futbolculardan biri. Hem kanat hem de forvette görev yapan 23 yaşındaki Norveçli yıldız, 1998 doğumludan genç olduğu için artı bir yabancı kontenjanından forma giyebilecek. Brynhildsen, Molde’den ayrılmaya sıcak bakıyor.

2020’den bu yana Molde’de forma giyen Brynhildsen, çıktığı 111 resmi maçta 31 gol atarken, 22 asist yaptı.

5 GOL, 3 ASİST

Trabzonspor Yönetimi, ara dönemde ekonomik anlamda daralmaya gittiği için kiralama teklifiyle kapıyı çalacak. Bordo Mavililer, satın olma opsiyonu içeren kiralama önerisiyle Molde’yi ikna etmeye çalışacak. Kulübüyle 2024’ün Aralık ayına kadar kontratı bulunan Brynhildsen, bu sezon çıktığı 11 resmi maçta 5 gol atarken, 3 asist yaptı.

HADZIAHMETOVIC SATIŞA BAĞLI

Burnley ve Beşiktaş ’ın istediği Amir Hadziahmetovic, Trabzonspor’un hocası Abdullah Avcı’nın da iç piyasada çok beğendiği isimlerden biri. Orta sahanın merkezinde iki yönlü oyunuyla öne çıkan Bosnalı yıldız için Konyaspor’un bonservisi beklentisi 5 milyon Euro. Bordo Mavililer, ancak oyuncu satışı yapması halinde kasaya girecek rakama göre Hadziahmetovic için teklif yapabilir.

Djaniny ile Meksika ve Arap kulüpleri yakından ilgilenirken, Enis Bardhi’yi de isteyen ekipler var. Fırtına’da gönderilmesi düşünülen bir diğer oyuncu Larsen. Eğer planlanan ayrılıklar gerçekleşirse, önce kanat transferi yapılacak ardından orta sahaya hamle olacak.

Fanatik

Editör: Hasan Yılmaz