TRABZONSPOR'DAN KİTAP FUARINA DESTEK
Trabzon’da bu yıl ikincisi düzenlenen Kitap Günleri, önemli konukları ağırlamaya devam ediyor. Etkinliğin ikinci gününde, fuar alanına dikkat çeken bir ziyaret gerçekleşti. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Trabzon Kitap Günleri’ni ziyaret etti.
FATİH TEKKE’DEN TEŞEKKÜR
Fuar alanını gezen Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, organizasyonun hem şehir kültürüne hem de gençliğe katkı sunduğunu belirtti. Etkinliği gerçekleştiren yetkililere teşekkür eden Tekke, “Böyle bir kültürel organizasyona ev sahipliği yapmak şehrimiz adına çok kıymetli” değerlendirmesinde bulundu.
KÜLTÜR VE SPOR EL ELE
Ziyarette, spora olduğu kadar eğitime ve kültüre de önem veren bir Trabzonspor duruşu sergilendi. Kitap Günleri’ne gösterilen bu ilgi, spor camiasının kültürel etkinliklere katkısının güzel bir örneği olarak değerlendirildi.





