Trabzonspor'dan Sosa Müjdesi

Abone Ol

Yokluğu çok aranan Jose Sosa'dan müjdeli haber geldi. Sakatlığı nedeniyle 40 gündür takımdan ayrı kalan Arjantinli kaptanın dünkü antrenmanda topla çalışmalara başlaması camiayı sevindirdi.

Eski gücüne dönmek için yoğun bir çaba sarf eden 33 yaşındaki futbolcu 'kuvvet idmanlarını' sürdürüyor. Trabzonspor da resmi İnstagram hesabından deneyimli oyuncunun çalışmasını paylaştı. Videoda Sosa önce istasyon çalışması yapılan parkuru tamamlıyor ardından da şutunu atıyor. Topun nereye gittiğini söylemeye gerek bile yok. Yıldız isim meşin yuvarlağı tam köşeden ağlarla buluşturuyor. Paylaşımdaki yazı da video kadar ilgi çekti: Yaklaşıyor yaklaşmakta olan.

CİMBOM'A YETİŞEBİLİR

Sosa'nın sahaya inmesi, teknik direktör Ünal Karaman'ı da sevindirdi. Başarılı çalıştırıcı, sağlık heyetiyle görüşerek Arjantinli yıldızın son durumuyla ilgili anlık bilgiler alıyor. 33 yaşındaki futbolcunun kupada Ümraniyespor'a karşı oynama ihtimali çok az. Galatasaray'a yetişebilir.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }