Trabzonspor'un Basel ile oynayacağı mücadelenin tüm gelirleri depremzedelere bağışlanacak.

Fenerbahçe Kulübü'nün ardından Galatasaray'da Trabzonspor - Basel maçı için 1000 adet hatıra bileti satın aldığını açıkladı.

Trabzonspor Kulübü, Galatasaray için de bir teşekkür mesajı yayınlayarak "Galatasaray Kulübü, tüm gelirinin depremzedelere aktarılacağı Basel maçı hatıra biletlerinden 1000 adet satın alarak kampanyamıza destek sağlamıştır. Galatasaray Kulübü’ne göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı teşekkür ediyoruz. #HepBirlikte daha güçlüyüz!" ifadelerine yer verdi. 

BEŞİKTAŞ'TAN 1903 BİLET
Trabzonspor Kulübü, Beşiktaş için de bir teşekkür mesajı yayınlayarak Beşiktaş Kulübü, tüm gelirinin depremzedelere aktarılacağı Basel maçı hatıra biletlerinden 1903 adet satın alarak kampanyamıza destek sağlamıştır.

BAŞAKŞEHİR'DEN 1000 BİLET

Trabzonspor Kulübü, Başakşehir için de bir teşekkür mesajı yayınlayarak Medipol Başakşehir Kulübü, tüm gelirinin depremzedelere aktarılacağı Basel maçı hatıra biletlerinden 1000 adet satın alarak kampanyamıza destek sağlamıştır. Medipol Başakşehir Kulübü’ne göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı teşekkür ediyoruz. #HepBirlikte daha güçlüyüz!

Editör: Hasan Yılmaz