Trabzonspor'a gönül veren minik Buğrahan, takımını şampiyon görmek istiyor. Ahmet Ağaoğlu'na seslenen minik taraftardan gelen mesaj herkesi duygulandırdı.

Trabzonlu minik Buğrahan, bordo maviye gönül veren sıkı bir taraftar. Trabzonspor'un şampiyonluk sezonunda dedesinin mezarına babasıyla birlikte gidip şampiyonluğun müjdesini vermişti Buğrahan. O anlara ait görüntüler sosyal medyada paylaşılınca taraftarlar da duygusal anlar yaşamıştı. Trabzonsporlu Buğrahan, bu kez Başkanlıktan istifa eden Ahmet Ağaoğlu'na seslendi. Ağaoğlu'na göreve dönmesi için çağrıda bulunan minik taraftar, bir kez daha futbol severleri ve Trabzonspor taraftarını duygulandırdı.

Takımının yeniden şampiyon olmasını isteyen çocuk, "Ahmet amca duyduğuma göre istifa etmişsin. Dedeme şampiyonluğumuzu haber vermeye gitmiştim. Benim gibi çocukların hayalini gerçekleştirmiştin. Bizi bırakmasan olur mu? Çünkü biz seninle güçlüyüz. Yeniden başkan olur musun?" ifadelerini kullanarak bir video daha yayınladı. Ahmet Ağaoğlu’na gönderilen bu çağrı Trabzonsporluları da heyecanlandırdı.

Video izlemek için tıklayın

Editör: Didem Bektaş