Sezon başında Nice'den Rennes'e 28 milyon Euro karşılığında transfer olan Gouiri, Fenerbahçe ile aynı grupta yer aldı. UEL'de attığı iki golü de temsilcimize atan Fransız aynı zamanda yine temsilcimiz karşısında bir asist yaptı. Performansıyla Fenerbahçe'nin ardından takımının ikinci olmasına yardımcı olan Gouiri bu sezon 35 maçta 11 gol atıp 6 asist yaptı.

EVANDER: 1 GOL 4 ASİST: 5 Sezon başında Midtjylland forması giyen Brezilyalı orta saha Galatasaray ile ismi oldukça fazla anılmıştı ancak transfer gerçekleşmemişti. Midtjylland'a gösterdiği performansın ardında Avrupa'da kalmak yerine MLS ekiplerinde Portlan Timbers'e 9.50 milyon Euro karşılığında transfer oldu.

TEDDY TEUMA: 2 GOL 3 ASİST: 5 Boniface ile beraber bu sezon Royale Union Saint Gilloise'de formda bir görüntü çizen Teddy Teuma UEFA Avrupa Ligi'nde takımının lider çıkmasında etkili olan isimlerden. Teuma bu sezon 39 maçta 10 gol atıp 13 asist yaptı.

RICK: 3 GOL 2 ASİST: 5 Geçen sezon Ludogorets'e transfer olan Brezilyalı sağ kanat bu sezon 33 maçta 6 gol atıp 8 asist yaptı. UEFA Avrupa Ligi'nde iyi performans gösteren Rick yine de takımının Konferans Ligi'ne düşmesine engel olamadı.
CODY GAKPO: 3 GOL 2 ASİST: 5 PSV'de ve Dünya Kupası'nda gösterdiği üst düzey performansın ardından İngiliz devi Liverpool'a 42 milyon Euro karşılığında transfer olan Hollandalı yıldız gollerine Liverpool'da da devam ediyor. Bu sezon toplamda 17 gol 17 asist yapan genç yıldız Liverpool'da gelecek için önemli isimlerden.

VITINHA: 4 GOL 1 ASIST: 5 Performansını Braga'da gösteren Portekizli forvet, kış transfer döneminde Braga'dan Marsilya'ta 32 milyon Euro karşılığında transfer oldu. Marsilya'da henüz gol bulamayan oyuncu Braga'daki formuna ulaşmaya çalışıyor.

5. LUDOVIC BLAS: 3 GOL 3 ASİST: 6 Fransa'nın Nantes ekibinde forma giyen Fransız on numara 2019'da Guingamp'tan transfer oldu. Performansıyla takımının gruplardan ikinci olarak çıkmasına yardımcı olan Blas, son 16 play-off turunda Juventus'a elenmeye engel olamadı.
LORENZO PELLEGRINI: 3 GOL 3 ASİST: 6 Roman'ın en önemli futbolcularından olan Lorenzo Pellegrini bu sezon toplam 31 maçta 5 gol atıp 8 asist yaptı. 2017'den beri Roma'da forma giyen yıldız orta saha kariyerinin en parlak yıllarından birini geçiriyor.

3. VICTOR BONIFACE: 5 GOL 1 ASİST: 6 Bu sezon başında Bodo Glimt'ten Royale Union Saint Gilloise'e transfer olan Boniface Avrupa'da takımının etkili isimlerinden. Henüz daha 22 yaşında olan Nijeryalı forvet gelecek vadederken Şampiyonlar Ligi'nde de 4 maçta 5 gol attı.

2. ANASTASIOS BAKASETAS: 3 GOL 4 ASİST: 7 Trabzonspor'un yıldızlarından olan Yunan oyuncu Bakasetas, Avrupa Ligi'ndeki skorer performansına rağmen takımının Konferans Ligi'ne düşmesine engel olamadı. Elenmesine rağmen hala Rashford'un arkasından ikinci sırada olan yıldız oyuncu özel bir performans sergiledi.

MARCUS RASHFORD: 5 GOL 2 ASİST: 7 Erik ten Hag ile formda bir görüntü sergilemeye başlayan İngiliz yıldız ligdeki iyi oyununa Avrupa Ligi'nde de devam ediyor. Tüm kulvarlarda bu sezon 41 maça çıkan Rashford 26 gol atıp 9 asist yaptı.

Editör: Haber TS