Erce Kardeşler ilk kez
Trabzonspor’un hafta sonu deplasmanda oynayacağı Çaykur Rizespor maçında Erce Kardeşler Bordo Mavili kalede olacak. 3 sezondur Uğurcan Çakır’ın arkasında bekleyen ve Milli kalecinin sakatlığı veya cezalı olmasının yanı sıra kupa maçlarında kaleyi koruyan Erce Kardeşler, her hangi bir olumsuzluk yaşanmaması halinde bu sezon ilk kez kaleyi koruyacak. Bu sezonun 13. Haftasında oynanan Gaziantep maçında cezalı Uğurcan’ın yerine kaleyi koruması beklenen Erce Kardeşler’de ısınırken sakatlanmış ve kalede Arda Akbulut yer almıştı.

Hamsik Beşiktaş maçında
Sezonun 21. Haftasında oynanan Sivasspor maçında sakatlandıktan sonra 8 haftadır forma giyemeyen Marek Hamsik’in Beşiktaş maçında sahada olabileceği belirtildi. Geçen hafta sonunda sakatlığı ile ilgili olarak ülkesine giden Slovak oyuncunun tedavisine burada devam edildiği ve bu hafta sonunda Trabzon’a gelmesi beklendiği öğrenildi. Çakur Rizespor maçında riske edilmeyeceği belirtilen Hamsik’in 31. Hafta Trabzon’da oynanacak Beşiktaş karşılaşmasında sahada olması bekleniyor.



Kadro yeniden şekillenecek
Trabzonspor şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlerken sakatlıklar ve cezalılar nedeniyle sürekli değişen kadroda Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın yeniden değişikliğe gitmesi bekleniyor. Başarılı teknik adamın Göztepe karşısında oyuna ikinci yarıda giren Dorukhan’a orta alanda yeniden görev vermesi beklenirken, bu oyuncunun yanında yine Siopis görev yapacak. Öte yandan Avcı’nın yoğun maç trafiği nedeniyle Çaykur Rizespor maçında rotasyona gitmesi bekleniyor.

Editör: TE Bilişim