Sezonun ikinci yarısında özellikle orta sahada oyunu yönlendirecek ve mücadelesiyle ön plana çıkacak oyuncular arayan Trabzonspor'da stoper mevkisine de takviye düşünülüyor. Geçtiğimiz günlerde bordo mavililerim scout şefi Eren Mert, Polonya'nın Çekya ile oynadığı karşılaşmayı seyretmiş ve Bartosz Slisz hakkında notlar toplamıştı. Gelecek yılın sonunda kontratı bitecek 25 yaşındaki futbolcu için girişimde bulunulabilir.

3 milyon euroluk teklif yapılmadı
Polonya'da yayın yapan WP Sportowe Fakty'nin muhabiri Piotr Kozminski, daha önce Trabzonspor'un resmi olmayan bilgilere göre 3 milyon euroluk teklif hazrlığında bulunduğunu ancak bunun gerçekleşmediğini yazdı. Ayrıca sözleşmesinin son senesine girmesinden dolayı Slisz'den para kazanılacak aylara girildiğini ifade etti.

Trabzonspor Yeni Onuachu'sunu Buldu Trabzonspor Yeni Onuachu'sunu Buldu

Trabzonspor'dan açıklama
Kozminski, haberinde yazdığı bilgiler arasında Trabzonspor'dan bir yetkili ile görüştüğünü ifade ederek, adını vermek istemeyen bu ismin, birçok futbolcuyu izlediklerini, Slisz'in de aralarında bulunduğunu söylediğini ancak transfer hedefi olacağını düşünmediğini anlattığını belirtti.