Manchester United'da forma giydiği son dönemde takımın Hollandalı menajeri Erik ten Hag ile sık sık sorunlar yaşayan Portekizli süper yıldız Cristiano Ronaldo, İngiliz ekibinden ayrılarak sürpriz bir şekilde Suudi Arabistan kulüplerinden Al Nassr'a transfer olmuştu.

Yıldız oyuncunun transferinin ardından Al Nassr'ın yer aldığı bütün kupalara ambargo koyması beklenirken işler hiç de düşünüldüğü şekilde ilerlemedi.

Ligde liderliği Al Ittihad'a kaptıran Al Nassr, Portekizli yıldızın transferinin ardından Suudi Arabistan Şampiyonlar Kupası'ndan, Süper Kupa'dan, Kral Kupası'ndan elendi.

ESKİ TRABZONSPORLU'DAN RONALDO'YA GÖNDERME

2011-2014 yılları arasında Süper Lig'de Trabzonspor forması giyen Adrian Mierzejewski, Cristiano Ronaldo'ya bir göndermede bulundu.

Al Nassr'ın son oynadığı lig maçında gol atan Ronaldo, kendisiyle özdeşleşen 'Siuu' gol sevincini yaptı. Suudi Arabistan kulübünün resmi sosyal medya hesabından yapılan bu paylaşıma yorum bırakan Polonyalı yıldız, "Süper Kupa'yı kaybettin. Diğer kupada finalde elendin.

Derbide Al Hilal'e yenildin. Bu da % 99 şampiyon olamayacağınız anlamına geliyor. Ancak Al Raed'e karşı gol attın ve takımın 4-0 kazandı" ifadelerini kullandı.

thumbs_b_c_ae4a9faaf5aaca5d7e324b1124c62263

KARİYERİNE ÇİN'DE DEVAM EDİYOR

Trabzonspor formasıyla 115 maçta görev alan 37 yaşındaki Mierzejewski 20 kez gol atmayı başarırken 29 kez de asist yaptı. Tecrübeli oyuncu kariyerine Çin ekibi Henan'da devam ediyor.

Editör: Haber TS