Trabzonspor'un Forvette Son Gözdesi

Abone Ol
 Bordo-Mavililer, golcü transferinde şimdi Berbatov, Gekas ve Kalu Uche ismine yoğunlaştı

Trabzonspor, golcü transferinde çalışmalarını hızlandırdı. Bosingwa ve Malouda transferleri ile sükse yapan Bordo-Mavililer, golcü transferi için çalışmalarını kısa sürede sonuçlardırmayı amaçlıyor. Brezilyalı Frde, Paraguaylı Lucas Barrios, Adebayor ve son olarak da Monaco’dan Yaya İbrahima Toure’yi elinden kaçıran Trabzonspor, şimdi içerde ve dışarda yeni isimlere yoğunlaşmış durumda. Taraftarlar artık golcü transferinin bitirilmesini istiyor.

5 MİLYON EURO
Bordo-Mavililer, şimdi gündemine Bulgarlar’ın ünlü yıldızı Dimitar Berbatov’u alırken, Fulham forması giyen oyuncu için pazarlıkta olduğu öğrenildi. 32 yaşındaki golcü için 5 milyon EURO bonservis isteyen Fulham’a 3 milyon EURO’luk teklif yapıldığı belirtilirken, Trabzonspor’un bu transferi bitirememesi durumunda yurt içinde gündeminde olan Kasımpaşa’nın golcüsü Kalu Uche ile birlikte eski göz ağrısı Akhisar’lı Gekas’a yönelebileceği ifade edildi.
{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }