Antalya kampında taktik antrenmanların yanı sıra fiziksel calışmalara da ağırlık verecek olan bordomavili hoca, daha direncli ve mucadeleci bir takım oluşturmak istiyor. Ozellikle on alanda pres ve topu kısa surede kazanma uzerinde duracak olan Avcı, daha hızlı oynayan bir Trabzonspor ortaya cıkarmayı planlıyor. Orta sahada zaman zaman Siopis-Gbamin ikilisini birlikte kullanabilir. Karadeniz devinin teknik patronu, duran toplarla ilgili de ekstra calışmalar yaptıracak.

KAMP TARİHİ NETLEŞTİ
Trabzonspor, Katar'da 20 Kasım- 18 Aralık tarihlerinde duzenlenecek 2022 FIFA Dunya Kupası nedeniyle lige verilecek arada Belek'te kamp yapacak. Takımın 21 Kasım Pazartesi gunu Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde toplanarak bir hafta Trabzon'da calışacağı, 29 Kasım-9 Aralık arasında Antalya'da olacağı acıklandı.

NACİ ÜNÜVAR SINIFI GEÇTI
Ankaragücü maçında son yarım saatte forma şansı bulan Naci Ünüvar'ın performansı beğenildi. Abdullah Avcı da karşılaşma sonunda oyuncusunu tebrik etmişti. Dünya Kupası arası sonrası 19 yaşındaki sol kanadın daha fazla şans bulması bekleniyor.

ERKAN OCAKLI UNUTULMADI
Trabzonspor kulübünden Erkan Ocaklı icin paylaşım yapıldı. Paylaşımda şu ifadelere yer verildi: Amansız bir hastalık nedeniyle 14 yıl once 16 Kasım 2008 tarihinde hayata veda eden değerli sanatcımız Erkan Ocaklı'yı saygı ve rahmetle anıyoruz.

HEDEF FİNAL
Şampıyonlar Ligi hedefiyle başladığı sezonda önce Play-Off'ta elenen, ardından Avrupa Ligi'nde üst tura çıkamayan Fırtına, Konferans Ligi'nde devam edecek. Karadeniz devinin hedefi bu kupada finale kadar gitmek.

EVİNİN KRALI
Fırtına ilk devrede ic sahada yenilgi yuzu gormedi. 6 karşılaşmaya cıktı. Hatayspor, Gaziantep ve Sivasspor'u yendi. Galatasaray, Kasımpaşa ve Konyaspor ile berabere kaldı. Fırtına, Akyazı'da bir başka mucadele ediyor.

TOPARLANMA ŞANSI
Son şampiyon Trabzonspor, bu sezon bir duşuş yaşasa da onemli bir avantaja sahip. O da 1.5 aylık Dunya Kupası arası. Daha once hicbir sezon icinde bu kadar uzun ara olmazken, Karadeniz devi soz konusu periyodu toparlanma fırsatı goruyor.

MUHAMMET DUVARI
Fırtına, araya kadar kalesinde 16 gol gördü. Bunların tamamını Uğurcan yedi. Deneyimli eldiven 11 karşılaşmada 16 gol yedi. Muhammet Taha Tepe 2 defa maça çıktı. 0-0 biten Galatasaray derbisi ve 1-0 kazanılan Ümraniyespor maçında kaledeydi. (Fotomaç)

Editör: Haber TS