Son şampiyon Trabzonspor'un oyuncuları Avrupa devlerini peşine takmış durumda. Geçtiğimiz sezon başarılı br performans göstererek şampiyonlukta önemli rol oynayan Abdülkadir Ömür ve sezon başından beri tüm dikkatleri üzerine çeken başarılı sol bek oyuncusu Eren Elmalı, Fransa Ligue 1'in güçlü ekiplerinden OGC Nice'ı peşlerine takmış durumda.

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor şampiyon olurken 33 maçta 7 gol 4 asistlik performans sergileyerek şampiyonlukta önemli rol oynayan Abdülkadir Ömür dikkatleri üstüne çekmeye devam ediyor. Fransa'nın köklü kulübi Nice'ın Abdülkadir Ömür için Trabzon'a izleme ekibi göndereceği iddia edildi.

Trabzonspor'un bir diğer göze batan oyuncusu Eren Elmalı, geçtiğimiz sezon Kaşımpaşa forması ile dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu 3.8 milyon Euro bonservis bedeliyle son şampiyon Trabzonspor'un yolunu tutmuştu.

Trabzonspor kariyerine de güzel bir başlangıç yapan Eren Elmalı, Trabzonspor forması ile çıktığı 7 maçta 1 asist ve gösterdiği etkili performansla birlikte yabancı takımların radarına girmiş durumda. Nice kulübü, kurmaylarına tıpkı Abdülkadir Ömür'de olduğu gibi Eren Elmalı'yı da izlemeleri talimatı verdiği iddia edildi. 

Trabzonspor'un büyük umutlarla transfer ettiği genç oyuncunun güzel performans sergilmesi sol bek pozisyonu için vazgeçilmez olduğunu gösterdi. Öte yandan yabancı sınırlamasının da olduğu şu dönemde Trabzonspor'un Türk oyunculara gelecek tekliflere olumsuz yanıt vermesine kesin gözüyle bakılıyor.

HaberTS - Mahmut Bulut