Trabzonspor’da istediği süreyi bulamayan ve beklentilerin uzağında kalarak Fas ekiplerinden Nadi el-Vidad er-Riyadi ile sözleşme imzalayan 22 yaşındaki Montasser Lahtimi yeni takımıyla 8 karşılaşmada süre alırken 2 asistlik skor katkısı sağladı.

ZİRVEYE OYNUYOR

Montasser Lahtimi’nin forma giydiği Nadi el-Vidad er-Riyadi geride kalan maçlarda topladığı 13 puan ile lider RS Berkane’nin 1 puan gerisinde bulunuyor.

TRABZONSPOR’DA SÖNÜK KALDI

Trabzonspor Beşiktaş'ı Elemeyi Başardı Trabzonspor Beşiktaş'ı Elemeyi Başardı

Trabzonspor ile 10 karşılaşmada süre alan Montasser Lahtimi skor katkısı sağlayamamıştı.

KARİYER ZİRVESİNİ YAŞAMIŞTI

Kariyer zirvesini RUS Rabat ile yaşayan genç futbolcu 49 maçta 7 gol 8 asistlik ile yıldızlaşmıştı.

SATIN ALMA OPSİYONU İLE KİRALANDI

Trabzonspor’un Lahtimi için yaptığı KAP açıklamasında, “Profesyonel futbolcumuz Montassir Lahtimi'nin, 2023-24 futbol sezonu sonuna kadar satın alma opsiyonlu olarak, Wydad Athletic Kulübüne kiralanması konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre; Wydad Athletic Kulübü, Kulübümüze, kiralama bedeli olarak 100.000.-EUR ödeme yapacaktır. Futbolcunun, Wydad Athletic Kulübünün resmi maçlarının %75'inde oynaması halinde satın alma opsiyonu gerçekleşecek olup, Wydad Athletic Kulübü, Kulübümüze sözleşme fesih bedeli olarak 400.000.-EUR ödeme yapacaktır. Ayrıca, futbolcunun kesin transferinin gerçekleşmesi ve sonrasında bir başka kulübe transfer olması halinde, elde edilecek transfer bedelinin, işbu anlaşma dolayısıyla Kulübümüze ödenen/ödenecek bedeller düşüldükten sonra kalan kısmının %17'si Kulübümüze ödenecektir” ifadelerine yer verilmişti.