Trabzonspor'un Kiralık Futbolcusu Güneş'in Gözüne Girdi

Abone Ol

Trabzonspor’da U19 Takımı ile şampiyonluk yaşayan Hakan Yeşil, daha fazla maç kondisyonu kazanması için Hekimoğlu Trabzon’a kiralık olarak gönderilmişti.2021'in en yetenekli oyuncularının yer aldığı Football Wonderkids listesine giren Hakan Yeşil, Hekimoğlu Trabzon’da teknik direktör Bahattin Güneş’in de gözüne girmeyi başardı.

GELECEĞİN YILDIZ ADAYI HAKAN YEŞİL

Trabzonspor’un Hekimoğlu Trabzon’a kiralık olarak gönderdiği 19 yaşındaki genç orta saha futbolcusu Hakan Yeşil, 2. Lig Kırmızı Grup’ta namağlup liderliği sürdüren Hekimoğlu Trabzon’da 12 lig karşılaşmasına çıkarken 2 gol 3 asist başarısı gösterdi. Türkiye Kupası’nda da şans bulan Hakan Yeşil, takımın en etkili oyuncularından olma başarısını gösterdi.

2024 yılına kadar Trabzonspor ile sözleşmesi bulunan Hakan Yeşil'in ortaya koyduğu performansı devam ettirmesi halinde sezon sonu bordo mavili kulübe geri dönmesine kesin gözüyle bakılıyor.

GENÇ FUTBOLCULAR İÇİN HEKİMOĞLU TRABZON BÜYÜK BİR ŞANS

Hekimoğlu Trabzon yönetiminin almış olduğu genç futbolcuların önünü açacak karar, Bahattin Güneş'in göreve gelmesiyle beraber hayata geçerken Trabzon temsilcisi çok sayıda genç futbolcu için umut oldu.

AĞAOĞLU'NDAN HEKİMOĞLU TRABZON'A ZİYARET

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu da Hekimoğlu Trabzon Kulübü’nü yakından takip ediyor ve Hekimoğlu Trabzon Kulübü Başkanı Celil Hekimoğlu ile sıklıkla görüşüyor.

Trabzonspor’un evinde karşılaşacağı Gaziantep FK karşılaşması öncesinde Hekimoğlu Trabzon Kulübü’ne ziyarette bulunan Ağaoğlu, kiralık futbolcuları hakkında bilgiler aldı.

Hekimoğlu Trabzon Kulübü’nden yapılan açıklamada,”Ağaoğlu’ndan kulübümüze ziyaret Trabzonspor’umuzun Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, kulübümüzü ziyaret ederek, Başkanımız Celil Hekimoğlu ve yönetim kurulumuz ile bir araya geldi.Samimi ve dost ortamında geçen ziyaret sonrası Başkanımız Celil Hekimoğlu, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’na ismi yazılı takım formamızı hediye etti.” İfadeleri yer aldı.




{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }