Trabzonspor ’da sezon başında Valencia’dan transfer edilen Maxi Gomez, henüz beklenen performansı sergileyebilmiş değil. Daha önce forma giydiği İspanya’dan talibi olan Uruguaylı golcünün satılması gündemde…

Hücum hattında sıkıntı var

Trabzonspor, geçtiğimiz sezon 13 haftalık bölümde 27 gol atarken bu sezon ise aynı dilimde 19 gol kaydetti. En iyi hücum hattı sıralamasında, söz konusu dönemler içinde Bakasetas 7, Nwakaeme 5 ve Cornelius 5 gol atmıştı.

Fırtına’da bu sezon Umut Bozok 2, Gomez 1 gol atabildi. Bakasetas ile Trezeguet 4’er kez rakip fileleri havalandırırken, Bordo-Mavili ekip hücum bölgesinde ciddi sıkıntı yaşıyor.  

Sivas’tan Bardhi adımı

Devre arasında ayrılacak olan Dia Saba’nın yerine arayışlara başlayan Sivasspor , Trabzonspor’un yıldızına göz dikti. Kırmızı- Beyazlılar, ara transferde Bardhi’yi kiralık olarak takıma kazandırmak adına görüşme yapacak.

Sivasspor’da beklenmedik Dia Saba krizi ayrılıkla sonuçlanacak. Sezon başında geldiği Yiğidolar’da 5 gol, 5 asistlik performansın ardından sezona damga vuran yıldız oyuncunun, eşinin şehirde yaşamak istememesi nedeniyle ayrılık kararı almasının ardından durumu netleşti.

Yönetimle görüşen oyuncuya devre arasında ayrılık için izin verilecek. İsrailli futbolcu, Sivasspor’dan devre arasına kadar aldığı ücreti getirip bonservisini alabilecek. Bu gelişmenin ardından Yiğidolar’da 10 numara pozisyonu için arayışlar başladı. Listeye ise sürpriz bir isim girdi.

Editör: Hasan Yılmaz